Försvar

Vi i moderaterna tycker det är jätteviktigt med ett försvar. Ett modernt försvar.
När man säger försvar så tänker många på att springa runt i skogen med vapen men det är ett gammalt sätt att se på försvaret. Sverige har inte varit i krig på 200 år och den typen av risk finns inte idag. Dessutom är vapnen oftast rätt läskiga och skogen är fylld med mygg. Det moderna försvaret som moderaterna förespråkar har andra uppgifter. Främst att uppnå hbtq-certifieringar.

Det särskiljer Sveriges försvar från exempelvis Rysslands krigsmakt. Vi Moderater har alltid varit mycket kritiska mot Ryssland och sedan Putin valde att rita om Europas kartor med våld då han annekterade Krimhalvön har vi moderater förordat ett försvar som inte alls pånminner om Rysslands krigsmakt.
Sveriges försvar är idag helt överlägset allt Ryssland kan ställa upp när det kommer till hbtq-cetrifieringar. Faktum är att vi klår de flesta länder här. Man kan säga att Sverige är något av en hbtq-supermakt.

Självklart tycker många väljare att det är viktigt att förklara varför ett hbtq-cetrifierat försvar skulle vara extra bra att försvara Sverige och det tycker vi moderater absolut att vi har gjort i den här artikeln.